lost...

Det blev ett bra slut på helgen trotts allt..

I fredags hämtade jag Pappa o Pia på Galleriet kl 15.45. Vi gick och käka på Walles som gick hem även hos finsmakarna. ALLA älskar Walles! Sedan flanerade (nytt ord jag lärt mig) vi ner för aker brygge och tog en öl på karl johan innan vi avslutade kvällen.

I lördags gick vi först ner till Gunerius och tog oss en kopp kaffe. Sedan gick vi till Vigelandsparken och picknicka. Pappa och Pia had esjälvklart redan med sig all picknick hemifrån och jag bidrog med marmelad, brieost och vindruvor. Där låg vi o glassa i solen i flera flera timmar. Drack mousserande o rosé vin samtidigt som vi åt kyckling, ribs, parmaskinka, lamm mojs, massa olika ostar och kex. Ruskigt tur med vädret. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och satt där en stund inna vi gick ner till karl johan igen och tog en öl. sen bestämde vi oss att äta på walles igen. Jag har bokstavligt talat blådor under båda fötterna efter att ha gått heeeela dagen.

Söndags lämnade jag av fadern o Pia på Galleriet igen och gick hem för att sovaaaaaaa.

Edet har inte hört av sig än. Senast fredag my ass!! Ganska dålig stil tycker jag.

Vill bara ha allt klart.. vad ska jag göra i höst då? Jag vill så gärna resa, och jag vill så hemskt gärna inte plugga! men det lutar väl tyvärr åt det hållet.

Nu är det ett nytt avsnitt av desperate housewives som gäller innan det är dags att gå till kojs.


cinderella story


Vilken dag... vilken vecka!

Dagen började fint med en idiot kund. Behövde ngn att gapa på så han kom ganska lägligt även om jag kanske borde ha hanterat situationen lite bätte.. äch he deserved it!

Efter jobb har jag städat som en griiis..

grovrengöring i köket vilket innebär,

Dammsugning, Golvtorkning (med en trasa), spis och väggar runt, sopskåpet, fönsterputs, diska ljusstakar,

Sen har jag gjrot alla dessa saker även i badrum, och i mitt sovrum och i hallen. DAMN IM GOOD! Lite av en daredevil att våga sig på att klättra utanför fönstret på fönsterbrädan två våningar upp men vad gör man inte för rena fönster?

Jenny tittade på när jag städade mest förutom när jag tvinga henne hjälpa mig att nå fönsterhörnen som jag inte når upp till.  Fast sen fick hon något ryck och började putsa sina egna fönster med o bytte även lakan i sängen.. (but between u and me, det behövde dammsugas i hennes rum åxå :P)

Sen gjorde hon iaf kemelurer eller vaffan hon kallar de till mig.. något duger hon till kärringen!

Imorn kommer Pappa o Pia o hälsar på mig.. första gången sen jag flyttade till oslo som dom kommer och hälsar på.. bott här i 1,5 år.. ppapa bor 20 mil här i från.. på tiden kan man säga. Vette fasen vad kulturella människor vill göradock.. förslag? (vigerlandsparken räknas inte)

kommer sova ruskigt gott i natt iaf.. nära ögat att man fick 3 dagar med gapet åxå.. det kunde jag inte gå med på.. även jag har en gräns..

nya sandaler idag igen... det är inte ens fint väder ute.. bad me


forever and ever....

kommer fan va kvar här forever and ever!! fan vad jag är sur på mig själv.. ska de vara så jääävla svårt?

och till råga på allt ska jag jobba två fucking dagar med pissråttan (denna veckan åxå!!!)

jag vet inte om jag är arg eller ledsen.. har ärligt gråten i ögat samtidigt är jag för förbannad för att gråta och jag kan inte sluta skratta åt att jag är så jävla dum i huvet!

tror inte jag klarar de nästa två dagarna, jag tar nog fan ledigt på torsdag hellre än två dagar me fanskapet.. men jag har ju inte råd att ta ledigt för helvete! om inte hon är på dåligt humör (KORS I TAKET OM DE HÄNDER) så kommer jag vara det. jag orkar inte med en dag av gnäll och klagomål.. inte just nu.


få gånger är jag nedstämd men nu...

pappa o pia kommer på fredag.. hur ska jag kunna vara glad då?

fuckin lovely!

satan va glad man blir av dom varma strålarna. idag kunde man till och med sitta ute utan jacka.

Årets första glass är äten.

svenska provet till polishögskolan avklarat, bara att jobba på konditionen nu.. 9000 sökande och 300 platser.. odsen är inte riktigt på min sida.






oslo at last

Ja då var man hemma i lägenheten igen efter en härlig påskledighet som präglats av världens förkylning för det mesta.

Jag har blitt kompis med nässpray, något som jag aldrig trodde var möjligt..

har absolut ingen lust att gå tillbaka till jobbet imorn nu när jag är van vid att vara ledig.. de ska inte bli så kul..

Nu har jag upptäckt åxå att det faktiskt går att sno pengar från sparkontot tyvärr. detta var ju inget bra jag har nog lyckats ta 5000 där i från uner påsken bara och ändå har jag inte köpt någonting. uch jag mår dåligt måste spara massa pengar på nästa lön nu!

deklarationen har inte kommit heller. jag vill bara veeeeta.. deklarationen bestämmer ju nästan vad jag ska göra i höst.. hoppas på ett halvår i asien. vill vill vill..


RSS 2.0