tankspridd

Saker som jag trodde jag ville skulle hända händer just nu. Men nu Är jag inte alls säker på att jag vill. inte just nu. det passar ganska dåligt i schemat just nu.. jag tänker så de knakar men kommer aldrig fram till något.

Mamma och syrran är i norrland och hälsar på släkten.. det är riktigt skönt att ha huset för mig själv. Just nu sitter jag ute på altanen i solen och äter min skål med flingor, snart dags för arbete, igen! förhoppningsvis får jag vara ledig i helgen. ser inte så ut just nu men jag måste kämpa!

Jenny vi målste ses snart för jag behöver ha våra pratsstunder! finns ju inte en jävel i vbg man vill dela med sig till.. då kan jag ju lika gärna skriva allt jag tycker och känner på statusen på FB. Skvallerstaden vänersborg, här håller man tyst.

Jag minns inte ens vilka dagar vi sa att jag skulle komma jenny? men det var långt kvar.. skit åxå! hör av dig om du har en minut över till en när du är i gbg över helgen.

sova jobba sova

Ja just nu känns de som jag inte gör annat än jobbar o sover några timmer emellan.. 2 dagar i rad har jag jobbat dubbla skift på jobbet. alltså mellan 14.00 - 06.00. och idag blir trdje dagen! börjar tära på mgi att inte få så mycket sömn. hoppas innerligt att jag kan gå tidigare idag!

sen är jag lediig två dagar innan jag börjar jobba fredag morgon igen. jag missar nu fallens dagar som jag ville gå på :(. uch jag orkar inte mer

sol och bad och ullared!

Fan va gött det är med vädret!! i fuckin lov it!! det är varmt till och med när de är molnigt!

Har frivecka nu och njuter av min ledighet. Har ätit massa jordgubbar (idag hitta en dock en snigel längst ner i asken när jag hade käkat upp alla bär!!! eeew), har solat och badat.

Första doppet var i lördags då de var rekordvarmt här... det var nog förmodligen inte rekordvarmt i vattnet dock för jääävlar va kallt det var.. hörde några andra på stranden säga något om 14 grader men jag tror isf dom mena -14. Men då var de gjort iaf. årets första dopp.

I måndags var jag o mamma på slusscafét och åt också årets första mjukglass. vi kolla på båtarna som åkte förbi och myyste!

Igår sa jag hejdå till nadia som åkte tillbaka till London. kanske jag åker dit någon gång när jag är ledig om de inte blir för dyrt! senare klippte jag o syrran häcken åt morsan och sen gick vi på bio.. Eclipse som jag har längtat!!! och jag är inte alltför besviken.. såklart tycker jag synd om stackars lille Jacob och tycker att Bella är en liten slampa! jag ogillar även att det bytt ut skådespelaren till Victoria!!! varför? den nya suger. det var min största besvikelse!! annars en helt klart bra film. bättre än 2an inte bättre än 1an. summan av alla filmerna är superbra! jag tycker dock att edward och bella kunde visat sin kärlek till varandra genom andra sätt än "jag kan inte leva utan dig" snacket som pågår från första filmen till sista. Kanske kunde de till exempel skratta med varandra någon gång?

Idag fyller Spiker 27 år!! grattis grattis. vi har firat genom att ta en tur till kusten där vi strosa runt på berg och bada och grilla. Riktigt gött i vattnet denna gången! avet är mycket varmare än vänern kan jag ju lugnt säga!

Imorgon bär det av mot ullared! finally, det var riktigt länge sedan som jag var där. Och eftersom Morgan nu har fått fast arbete inne i butiken för att hälsa kunder välkomna hoppas jag på att få träffa honom!

På fredag är det åter igen arbete som gäller en vecka framöver. sen kommer jenny!!?? mamma och helen åker till norrlands släkten och jag blir herre över huset någon vecka.


(Varför skickar han meddelande och frågar om vi ska åka och bada? har han gått och bitt knäpp eller, eller aah knäppare. var där förut och snodde tillbaka min cykel ! HAH!*



*slussblomma*




*jag och syster på slusscafét*





*spiker, emely och ohlin i lysekil*











RSS 2.0