BILD




BILD!! jag kan om jag vill.. nu måste jag ju nästan fixa sladd till min kamera så jag kan lägga upp bilder..

Äntligen fredag

OH kolla jag kan byta rad nu helt plötsligt! =D


nu är hela helgen gjord!

Dumma!!

Jag är osams med min blogg.. jag vill åxå kunna lägga ut bilder o fixa egen bakrund o skit.. Åtminstonekunna göra nyradnär jag känner för det.. Jag behöver professionell hjälp! Hem nästa torsdag iaf till härliga vänersborg.. deiligt! helgen efter kommer sarah banana och hälsar på då blir de utgång fo sho.. Första helgen i mars ska jag försöka klämma in ett norrköpingsbesök till syster yster. HA DET

ny frilla

Jag är lite sur på bloggen just nu.. jag fattar inte hur jag ska göra för att det ska bli ny rad? Jenny sa att de kunde funka att trycka enter flera gånger.. testar Annars var jag och klippte mig i fredags och gjorde blonda slingor. Det blev väl ok. Gjorde väldigt kort på ena sidan och lite längre på andra men nu tror jag att jag hellre haft kort på bägge sidor med bara en lång snelugg. Jag tänker där emot inte betala för en ny klippning för de var de dyraste jag vart med om! Sen gjorde jag jag fyllda squash i fredags, det var gott. fast jag inte kan göra köttfärsås. Igår var vi på wldemars och jag pröva cecarsalladen som Jenny har tjötat om de senaste två veckorna. DEN VAR UNDEBAR! Att en sallad kan vara så god. Helt fantastiskt.. den kommer att bli äten flera gånger. Där emot blir den kommande veckan hård vad det gäller ätandet.. jag syndade i fredags på jobbet med en tårtbit och igår syndade jag med ALLDELES för mycket choklad! skärpning! imorn ska jag väga mig åxå var de tänkt för att se om de hänt ngt..just nu känns det onödigt efter vad jag åt igår så nu har jag nästan ingen lust men jag ska.. återkommer med resultat.

Jennys diet it is...

Ok, nya krafter nya tag! Nu kör jag på samma stil som Jenny (I wanna be her). Det går väl bra antar jag..? Jag har där emot vart väldigt hungrig dessa dagarna när jag bara äter en liten yogurt och en banan fram till kl 4.. När jag kommer hem från jobbet är de en frukt till som gäller och sedan en skål fil. Jag nästan överfyller skålen med fil. Men Jenny säger att det är ok. jag får ta så mycke som får plats i skålen men får inte fylla på en gång till. Och givetvis inte äta efter kl 18.00, absolut senast 19.00. Någon dag i veckan eller två får man unna sig en riktig middag (utan kolhydrater), imorgon ska jag laga köttfärsfyllda zuccinis.. jag har längtat hela veckan! På måndag är de invägning... spännande. Jag är kär... i Joel Kinnaman. Jag har en tendens av att bli kär i kändisar nämligen som en liten fjortis. Ofta blir jag kär i endast karaktärer.. Jag måste hem till Sverige och gå på bio nu bara för det. Snabba cash går ju inte här i oslo. Borde läsa ut boken först iofs... vrf blir det inga mellanrum mellan rader när jag trycker på enter? jävla skitblogg.. imorn kommer ***** till jobbet för att prata med mig.. help! jag är nervös..

crash boom burn...

Jaha, så när man trodde att faran var över så kommer krashen. De tog mig inte fyra dagar denna gången, utan på den sjätte dvs igår så spydde jag ut mina inälvor. Det är så självaste fan att det ska vara så svårt! Det är nog inte meningen att jag ska gå ner i vikt. Eftersom jag vet av erfarenhet att illamåendet inte slutar förrän jag fått i mig ngt att äta så började jag med ett äpple. det var nog det godaste äpple jag ätit fast jag mådde som jag gjorde. Det kom dock raskt upp igen. (fasligt äckligt att spy upp äpple btw). Så jag åt ett till äpple. Sen fick jag mersmak... downhill from there. idag har jag ätit två ägg, en skål med kefir (fil) och allbran med en sked lingonsylt (jag trodde det var jordgubbsylt). Sen har jag ätit ytterligare en skål vid halv 5 + en liten annanas yogurt. Ska jag börja om o banta igen? Jag är ju nästan helt säker på att det inte går. WHAT TO DO? Det måste ju finnas något snabbt och effektivt sätt. Jenny är ju slank o fin så kanske jag ska prova att äta exakt de hon äter varje dag.. Vi motionerar ju ungefär lika mycke.. dvs ingenting mer än till o från jobbet ibland.. och även om hennes ämnesomsättning är omänsklig så borde jag väl gå ner några kilon? Vad ska jag göra med all min bantningsmat nu då? den kosta ju en hel förmögenhet.. det går ju att byta dom mot sånna där bars som faktiskt är supergoda men då måste jag ta mig till sverige o dit ska jag väl inte på ett tag.. this is just not working out..

25 days to go

Ja tredje dagen och det känns ganska oväntat inte så förskräckligt som jag minns att jag känt förr. Men den tiden kommer nog så småningom det är ju trotts allt 25 lååånga dagar kvar. Jag är absolut sugen på allt som jag ser. Jag tycker att det doftar ljuvligt inne i matbutiker (jag var med jenny när hon skulle handla ok!?) och jag tyckte sörjan som familjen simpsons åt på tvn såg jättegott ut. Jag har ännu inte kommit in i fasen då man börjar drömma om mat varje natt men dit kommer jag utan tvekan om ett par dagar. Jag har börjat ifrågasätta mig själv litegrann, varför klarar jag av att dricka detta fruktansvärda äcklet när jag inte klarar av att byta ut mina dåliga matvanor mot nyttig mat som jag faktiskt tycker om? Det är konstigt men jag vet att jag inte fixar det så nu är de KUN shakes som gäller. Jag har nog inte tålamodet att gå ner på ett "vettigt" sätt. Det ska gå fort o sen när man nått sitt mål kan man börja äta nyttigt. Eller? Tänk om det inte händer ngt? Då blir jag ju ganska besviken, men jag har lovat mig själv att inte väga mig förrän detta är över. Jag vägde mig i måndags kväll (inga siffror näms) och jag hoppas verkligen att jag blir av med 10 kg! Jag har redan börjat fundera på vad jag ska äta när detta är slut. Och mitt största bekymmer är absolut jobbet. Det finns ju inget nyttigt att äta där? Jo jag antar att jag kan äta sallad men de kan jag ju inte göra varje dag det lär jag ju bli rätt trött på till slut. Vi har omelett på jobbet som kanske inte är så onyttig? men den är ju färdig och fryst och det får mig direkt att tro att det inte är nyttigt. Vi har heller inga plattor eller något så jag kan inte laga min egna mat. Är en macka superdåligt att äta till lunch? planen var ju att slopa kolhydrater? Ja vi får se hur det blir men det ska gå! Funderar på att gå och köpa träningskläder och faktiskt gå till gymmet där jag har haft kort i ett år nu utan att vara så duktig på att gå. JAG HATAR ATT TRÄNA! Grejjen alla säger att de blir roligt så småningom när man gör framsteg och ser att man blir bättre.. nej? Det är fortfarande jättetråkigt att stå och trampa på en sak som inte ens går framåt. hellre promenader då fast det är ju så baskat kallt!! (alltid finns det någon ursäkt) Idag lyser solen iaf så jag ska absolut vandra till jobbet idag. Jag har bytt till det senare passet idag för att slippa jobba med en viss person. Har vart skönt med sovmorgon får jag säga..

27 days to go...

Första dagen med den fruktansvärt äckliga vätskan. Det känsn väl ok ändå får jag säga, Jag är oerhört hungrig men av erfarenhet (ja jag har gjort detta några gånger tidigare och misslyckats) vet att hungern försvinner efter några dagar. Det som är helt klart jobbigast är att få ner denna groteska dryck. Att ens påstå att det är jordgubbssmak på skiten är ju bara irriterande! Ruttna jordgubbar smakar förmodligen 100 000 gånger bättre än denna sörja. Jag hade helt klart hellre inte ätit något alls om det alternativet fanns.

Idag har jag alltså fått i mig 1,5 shakes (sitter fortfarande o suger på den andra). ett glas vatten, ett glas te(utan socker och mjölk såklart) och en kopp kaffe. Jag borde dricka mer vatten men jag är helt enkelt inte törstig och de går inte ner något vatten i min kropp. Jag har fortfarande 1 shake kvar att dricka idag och har därför syssla för hela kvällen. det tar mig ca 2 timmar att få ner en shake, fatta att dom inte är goda!

Men vad gör man inte föpr att kunna gå i bikini i sommar? Frestelserna på jobbet har inte varit så frestande idag konstigt nog. Har mest vart sugen på riktig mat och tuggmotstånd. Vågar inte tugga tuggummi för jag är rädd att de kanske gömmer sig några kalorier där i och samma med smaksatt vatten.

Uch detta kommer vara i en oändlighet!

Sökte mitt gamla sommarjobb på Edet nyss. Hoppas hoppas hoppas jag får det! saknar mina gamla goingar på bruket!


En sista måltid..

Jaha julen är slut, det är nytt år och det är dags att ge sig på att försöka hålla nyårslöftet som nog har vart desamma i ganska många år nu. Men nu är det ju nytt decenium, jag fixar det denna gången!

Jag och Jenny skall snart ut och käka på waldemars för en sista måltid för mig! Jag kommer sakna Waldermars!

Men jag fixar detta! inga problem.. jag måste om inte annat för nu har jag lagt in alla mina pengar på sparkonto så jag kan inte ens köpa någon mat denna månaden. Uch jag vill inte!

Men nu ska vi sikta framåt den 8 februari är det över och jag kan iaf börja äta igen.. nu börjar nedräkningen. 28 days to go..


RSS 2.0