helg..

Ja planen var ju att åka till norrköping i veckan.. men det är knapert med ekonomin just nu. Jävla norge! jag hatar norge vrf i helvete skulle jag dit o jobba!?

aja just nu räknar jag inte med att få tillbaka något på skatten pga av att det tydligen inte finns några regeler i det där fjantlandet! jag har nu inte råd med ngn av alla de saker som jag vilket innebär mycket övertidsarbete o jag måste verkligen få förlängt!

Framtiden är väldigt dimmig.. har ingen susning om vad jag vill göra... Men jag känner mig inte längre tvingad att göra någonting. Jag tar mgi dit vinden för mig. Här blir vi förhoppningsvis inte kvar. Kanske neråt landet vore något?

Först måste man spara massa pengar. jobba jobba jobba.

Nu har jag tråkigt.. allt vin igår har gjort mig helt slö. Jag borde vara i norrköping nu o ha kul!

kasst väder är det åxå så man kan inte gå ut... världelöst.

MEN jag är ju kär iaf <3

ensam med mitt vinglas

Känner mig just nu som en 50 årig gammal tant. Jag sitter här ensam på en fredagskväll med min låda vin, laptopen och smörmusiken.

Det är sensommar ute på altanen och jag myser. Tittar jag ut mot ängen är det bäcksvart. ser inte ens till tomtgränsen. och här sitter jag under infravärmen och och stearinljusen. Men jag gillart! Det enda som jag inte gillar är spindlarna i taket och nattfjärilarna som fylger in i mina stearinljus och därmed släcker dom.

Imorgon bär det av till Liseberg och jag måste vara påklädd och redo kl 10.00. Förstår inte varför vi ska vara där vid öppningstid men mitt förslag om att åka vid 1-2 blev nerröstat av samtliga.

Hujngrig är jag åxå. Jäklar vad hungrig jag är. orka....

slirar lite på tangenterna nu. trötthet? förmodligen kombination vin och trötthet.

Michael jackson - earthsong spelar på spotify

snuvig.

Skicka ett meddelande till Spiker förut och sa att jag var tvungen och fråga honom något viktigt innan jag glömde var det var. Nu har jag glömt vad det var.

råkade stöta på exet idag åxå.. han pep iväg illa kvickt när jag nämnde bankärendet. 4 veckor semester har han haft tydligen..... finns inga ord!


Nu har jag väntat för länge.. dags att sova..
(old pic)

vart tog sommarn vägen?

Jävla skitväder! vad är de frågan om det var ju jättefint nyss.. nu är det fult, och kallt.

Aja det gör ingenting för jag jobbar hela dagarna nu ändå. 5 extra pass utöver mina 7 vanliga skall göras denna veckan, plånboken håller på och bli överfull, vad ska jag göra med alla pengar?

detta är nu fjärde helgen i rad som jag arbetar. Så jag har fått klämma in några vinkvällar de dagar som jag börjar eftermiddagen dagen efter. det har funkat ganska bra. Förra söndagen var fan inte rolig att jobba men då hade jag kanske druckit aningens för mycke. Det var fest hemma hos johan o sen vart det utgång på olearys.

Fina Daniel som hämtar i vått o torrt! o kör mig till jobbet fram och tillbaka när jag är bakis. (och nej inte din Daniel shaheena!!) ;)

Pink förra fredagen Äntligen! fan vad bra det var! min första konsert ever! Hon är så jävla snygg! det enda kassa med konserten var förbanden. good charlotte och takida som sög balle. en annan sak var att vi hade sittplatser! why!? jag skyller på sandra. satt alldeles för långt bort. annars var hon grymt snygg!

Igår satt jag o sasha hemma hos mig o käka pizza o drack vin. fram emot 12 tiden kom johan och gjorde oss sällskap med raketbränslet!

Nu är dags att gå till jobbet igen. förhoppningsvis får jag vara ledig två dagar nästa helg!

Nästa långledighet blir de norpan till jenny! yay!

Mamma är tillbaka från norrland och hemma dagarna i ända som vanligt....


RSS 2.0