Fattigt rik



Osams med waldemars!! Trodde aldrig jag skulle behöva säga detta men jävla kärring... helt upprörd är jag.. där sitter vi i godan ro jag, jenny och katarina, vi har ätit upp våran mat och sitter nu o pratar om.. ja vi sitter o pratar iaf.. efteren stund kommer tanten fram som jag egentligen tycker är jättemysig och säger att vi får flytta på oss för de skulle komma ett sällskap på 8 pers och vårt bord var de enda stort nog.. ingen fara så långt vi flyttar på oss så gärna.. vi hinner knappt dock flytta oss innan kärringen kommer fram o säger att vi får ta o köpa ngt om vi ska sitta kvar.. ööhm ok? vi har ju för fan precis ätit upp vår mat.. dåligt med tips säger jag bara!!

apfattig är jag åxå.. råkade sätta in aningen för mycket pengar på sparkontot.. undra om jag överlever månaden ut..

hem till vbg nästa helg.. undra om man möjligtvis skulle kunna få en fullmakt från exet så jag kan säga upp våra gemensamma konton, jag menar de har ju gått ett och ett halvt år sen!! förmodligen får jag inte det..

idag bli de lugn kväll med färga håret o äta godis.. shame on me!

dåliga nya msn! visar inte när man får nya meddelanden!!

högtalare trasiga.. varför går all teknik sönder samtidigt?

ny dator yay!!

Jaha nu sitter jag här och skriver på min splitternya laptop.. känns bra att ha fått mitt liv tillbaka.

Varför addar min chef mig på facebook? kan ju inte direkt ignorera samtidigt som jag inte vill vara vän med henne där.. jag skriver ju saker om jobbet där som hon inte borde se.. damn!

hoppas att hon aldrig hittar hit iaf..

Helgen har vart ganska tråkig.. i fredags jobbade jag heeeeeela dagen. i lördags var jag uppe kl åtta för att åka ner till jobbet och öppna eftersom thananya inte hade nyckel.. sen var jag o träna me katarina o resten av dagen tillbringades framför tvn och melodifestivalen..

idag har jag storstädat mitt rum.. rensat ur garderoben.. fretex kommer bli glada! sen var jag på kort promenad em katarina sen laga vi tacos o koste oss.. sen var jag o hämta jenny på tågstation.. nu sitter jag här och pillar.. va är de för fel på nya msn btw.. helt cpä ju ser ju inte meddelanden när dom kommer? weird...

dags fär en dusch och sen sova.. jobba imorn känns mindre roligt just nu..

på arbete

Sitter o "pausar" på jobbet..

Idag har jag varit mycket duktig. Har vaskat hyllor och ordnat hela dagen.
Chefen skulle kommi på besøk idag men hon droppa det pga av tidsbrist.. lika bra de før hæær ser de ut som hej kom och hjælp mig.

ensam hela helgen nu.. vad ska jag hitta på..

træna igår!! duktoiga mig.. vet inte hur mycket jag borde trænat før att vara førsta gången men de kændes bra och jag blev svettig iaf.. en timma på løpbandet.. inte før att jag sprang mer ææn 20 av de 60 minuterna men det var asjobbigt.. mer træning efter jobbet idag.

Ny kycklingsallad på jobbet.. goood!

jag vill cykla!

hoppas jag får min dator nær jenny kommer hem.. hoppas!

paus slut


shoppa, shoppa, shoppa

Nu får det vara nog.. jävlar i helevte vad jag shoppat denna månaden! skämms på mig! nu får de vara nog. Allt är jennys fel! Allt är alltid Jennys fel!

Idag har jag iofs inhandlat ny träningsoutfit från 7milarskor till topp och svettband.. (ok inget svettband men)
Satans förbaskat dyrt det är med träningsskor och kläder eller? Vad är de frågan om.. dom är ju inte ens snygga.. helt ruinerad. Köpte ju även en vårjacka idag, en vit coat från Zara. Spännande o se hur länge den faktiskt är vit.

Nu är det personliga brevet till polishögskolan äntligen klart iaf.. väntar bara på att största systern ska kolla igenom o kolla med synpunkter.. denna gången ska de inte vara något som fattas!

Nu när jag har gått och blivit gymmedlem är ju målet iaf attt klara att springa så långt som man måste på den tiden som man måste för att komma in på polishögskolan.. har inte riktigt koll på vad det är o har heller ingen aning om ifall det är svårt eller inte.. har ju i princip aldrig sprungit i hela mitt liv..

Eftersom Jenny ändå snott alla mina bilder och lagt upp på hennes blogg kan min lika bra stå tom..

dags att duscha innan alla kommer hem så jag inte får ngt varmvatten som vanligt!

köss



våår

Ja nu är det äntligen vår och endorfineran flödar i kroppen.. I lördags var jag o Penny ute på promenad i parken och njöt av solen. och nu kommer hon in o vill ha tillbaka sin dator.. jag har iaf beställt en ny får den så snart jag åker till norrköping och hämtar den hos min syster..


hejdå..

Tisdagsarbete

Samma visa på tisdagar.

Att jobba på Galleriet kræver inga større instatser. Idag jag har som varje tisdag gjort svinnlistor skickat ivæg packsedlar och andra viktiga papper. sedan har jag mest bara suttit hær och filosoferat. Næstan inga kunder på hela dagen.. Strax kommer jenny och byter av mig.

Jens sitter hær och væntar otåligt på att jenny ska komma.

Dumma nya mobil med værdeløsa batterier? vad fan ær de frågan om? jag bad ju specifiiikt efter en mobil med ruskigt bra batteritid før att det ær de værsta jag vet nær de tar slut.. inte ens två dagar håller de jævla idiottelefon. fel færg åxå, mattias fel.. fast snællt av honom att ge mig rabbatt + extra hørlurar.

Ny dator ska inhandlas.. syrran bestæmmer jag køper.

Ansøkan till polishøgskolan ska snart vara inne.. uch ångest!! Jag som ær helt værdeløs på att skriva måste åter igen førsøka mig på att skriva ett personligt brev. Fan ska man kunna skriva før att bli polis før.. skrivkonsten ær øverskattad!

Æter marsipantårtbit nu åxå.. Damn me!

Åh, Jenny gjorde værsta goda maten till mig igår.. Pasta m. kycklingfilè med ngn jættesmaskig pastasås med svamp o MASSA chilli.. de brænde gott i munnen på mig vill jag lova. Kommer hon få laga igen...

4 samtal från manjit idag.. god i do not love her.. iofs kan jag førstå ett av samtalen då jag råkat gøra en grov felbestællning och bestællt 10 lådor med askar istællet før e som jag egentligen ville ha.. nu har vi absolut ingen plats att stælla dom.. det blir morgondagens problem..

Det ær sol idag!!!! can't wait to come out! promenad hem idag iaf o de kænns inte ens jobbigt..  satans trøtt var jag i morse ska såå sova nær jag kommer hem..




RSS 2.0