ZZzZzZzzZzZzzz....




Går det att vara konstant trött i en vecka? det går... tydligen. Har vart sinnesjukt trött hela veckan.. o även om jag vet varför kan jag inte sluta vara irriterad hela tiden.. riktig surkärring hela veckan! snäser och är otrevlig mot kunder och igår fick jag fnatt på mongo tanten så hon börja grina.. igen.. jag orka inte lyssna o bestämde mig för att jag inte orkade jobba mer den dagen.. jag hade jobbat en timma!

veckan har varit oerhört lång och nästa vecka  kan inte gå fort nog... fast ändå inte.. kommer jag verkligen sakna oslo lite? de känns som om allting har blivit mycket roligare här de senaste veckorna?`är det för att jag ska åka som jag känner så? aja jag ångrar inte min uppsägningen iaf..

nästa ångest, vad ska jag göra i höst?????

sista helgen i oslo denna helgen, jag ska slå på stort och festa två dagar i rad.. wohoo partypingla jag har blitt då!

jag o mami på bishops i thn..

hoppsan kerstin...

Jaha ööhm.. mycke men lite har hänt...

saker som jag inte förväntade mig skulle hända har hänt.. två gånger...ångest? änner inte att jag orkar reflektera över de just nu...

onsdagen var askalas, var ute med maryann och några till.. kvällen bjöd å mycket skratt, och massa vin!

Torsdagen var absolut inte lika rolig.. bjöd inte å något skratt och definitivt inget vin.

igår anlände man till vänersborg och var ute å vårt enda uteställe.. mötte både gamla vänner och gamla ovänner. Idag blire bowling å buddys och en helkväll med systrar, mamma och moster som är på besök..

imorn blir det förhoppningsvis bilköp!


Booring...

Tråkigaste helgen...

Jenny har åkt hem till norrköping och det märks.. har bara suttit hemma både fredag och lördag och inte gjrot någonting! uch så långtråkigt...

Idag har jag vart o fikat med Sebbe och sen lagade han mat till mig och katarina här hemma.. tycker om när andra kommer hem till mig och lagar mat :D imorn är de jobb igen.. heeela dagen.. uch

so much for spring...


Det är maj lixom.. 4 maj..

2 maj - solsken och varmt, jag är ute i sandaler och går utan jacka.

3 maj - lite kallare men fortfarande mycket sol och sommaren börjar kännas väldigt nära

4 maj
- SNÖSTORM!!

hur fan kan de snöa i maj?? o inte lite heller utan stora jävla flingor virvlar ner i en ordentlig storm. Fick chock när jag tittade ut från fönstret på jobbet.
Oh vilken dag på jobbet.. Först har jag missat att beställa en tårta till idag. Kunden kom in kl 8 och skulle hämta den och jag hade ingen aning om att hon skulle ha en tårta. Jag ringer till vår leverantör och säger att det är deras fel och dom lovar att leverera tårtan före 11.30.... 12.30 kommer tårtan, då har kunden vart inne och gnällt hos mig 6 gånger.
En knarkare kom in och deckade vid ett bord och allting har bara vart kaos... ville inget hellre än sova när jag kom hem. MEN ikke... idag har vi haft visning på lägenheten hela dagen. De sista gick precis och det är nu bara dusch och säng som gäller. Onsdag imorn.. och de vet vi ju vad det innebär.

Jenny sa något roligt förut som jag skulle komma ihåg och håna henne för men jag minns inte vad hon sa.. fan!

23....

Jaha detta är dagen..

23..... Känns inte helt olikt 22 måste jag säga men det är absolut en klocka som påminner om att det börja bli bråttom. Bråttom till vadå? Jag måste hitta någo att göra med mitt liv. Börjar bli dags att stadga sig snart ju.. uch.. jag vill inte bli gammal!!

vaknade iaf upp till solstrålarna utanför mitt fönster. Känns bra att det är fint väder iaf.. kanske man skulle gå på en picknick eller något dagen till ära?

får vänta på att jenny ska vakna så får vi se..


RSS 2.0