Amalia <3

´Hårddisk på datorn krashad, mobilen stulen.. jag har inget liv!!!

mycket har hänt men orkar inte skriva om det..

lånar jennys dator nu för att uppdatera mig lite granna..

Amalia åkte idag :(.. gona miss her alot! Waldemars igår med min änglar

ny mobil

snart ny dator


broke as shit!

Så fort helgen gick när jag var hemma... simma var inte så svårt som jag hade trott, rena barnleken faktiskt även om badvakterna var fruktansvärt otrevliga! Aja slipper träffa dom igen förhoppningsvis.. Nu har jag iaf behörighet att söka in till polishögskolan! YAY! Jag vet att det är många som söker men kommer jag inte in till nästa vår blir jag besviken!

I fredgas var jag hemma hos pappa och käkade kött! Ljuva sverige med sina saftiga köttbitar!

I lördags var jag i fika semla på nordfeldts.. asså jag hade nästan glömt hur gott det är med semla.. kan inte fatta att jag inte tyckte om dom när jag var liten. Det var det godaste jag ätit i hela mitt liv. jag förbannar gud för att den tog slut så fort!! Senare på kvällen tvingade jag med fredrik till bion för att kolla på snabba cash. Fredrik hade redan sett den men offrade sig för min skull, respekt! Även om jag faktiskt är lite besviken på filmen då den inte alls var samma som boken måste jag ju säga att den var helt sevärd... jag menar, hur illa kan det bli? Joel Kinnaman spelade ju huvudrollen!!

Igår när jag kom hem ca 21.30 på kvällen slog jag mig ner i min soffa och slog på datorn... ibland är bloggen lite för offentlig för det jag skulle vilja säga.. så jag säger bara SKOGSTOKIG :@!

På onsdag är det lön! wohoo då ska jag o jenny ut på stan o göra av med allt på en gång! Så har jag typ köpt en ny mobil idag åxå.. eller jag bokade den iaf. Uch har jag råd med detta?

Fredag kopmmer sarah! åh min älskade sarah.. lördag är de utgång med tjejorna!

bästa veckan ever!

måndag 4 dagar i veckan...

Varför är det alltid måndag? Jag tycker ju inte om måndagar.. sämsta dagen i veckan och ändå är det alltid måndag!

Men men, jag jobbar ju trotts allt bara fyra dagar denna veckan innan det bär hem mot Vänersborg. Jag är riktigt nervös inför mitt simtest.. vem vet jag kanske inte kan simma längre!?

Helgen har varit lugn och skön iaf.. i fredags blev det waldermars cecarsallad (bah jag kan inte stava till cecar) och sen blev de myskväll med Jenny. I lördags sov jag halva dagen sen ringde jag till Amalia o tvinga hit henne. Vi gjorde smaskig lax med krispig sallad och romsås. Det var riktigt gott faktiskt. Ruskigt gott med vin åxå som jag inte druckit sedan nyår. Se bilder på Jennys blogg..

Söndan sov jag hela dagen, från morgon till kväll och ut genom natten. (Jag börjar bli gammal)

Jag vart skitsugen på att fixa en ny mobil nu med bra kamera på så jag åxå kan lägga ut bilder på vad som händer i mitt liv.. men vill jag verkligen lägga pengar på det? borde jag plocka ut min semesterersättning från grata åxå? borde borde jag förmodligen inte men jag vill! Äch jag borde klara mig utan dom men nu är det jääävligt fattigt vill jag lova.

RSS 2.0